Filters

Formaat dekbed

Prijs
499.0014799.00

Winkel

Ganzendons dekbed 240×220

Een dekbed van 240×220 van Dauny, gevuld met luchtig en warm ganzendons, zorgt voor een superieure slaapbeleving. Ganzendons geeft een uniek gevoel van luxe. Niet alleen voelt het comfortabel warm en zacht aan, maar het is ook heerlijk licht. Een dekbed met ganzendons van Dauny van 240×220 ventileert en isoleert uitstekend, waardoor de temperatuur de hele nacht behaaglijk blijft.

Goede nachtrust onder een dekbed met ganzendons van 240×220
Een uitstekende nachtrust bereik je onder een dekbed met ganzendons van 240×220 van Dauny. De grote vlokken dons worden op dier- en natuurvriendelijke wijze ingewonnen en naar het atelier in het Zwitserse dorp Fischbach-Göslikon gebracht. Daar worden ze gewassen in zuiver bronwater, gedroogd, ontsmet en zorgvuldig gesorteerd. Alleen de allerbeste natuurlijke producten zijn goed genoeg. Met een met ganzendons gevuld dekbed van Dauny haal je hoge kwaliteit in huis.

Grootvlokkig ganzendons
Een Dauny dekbed  is gevuld met grootvlokkig ganzendons. Dat doen ze niet voor niets. Grootvlokkig ganzendons isoleert voortreffelijk en neemt ongemerkt veel vocht op terwijl jij heerlijk slaapt. Er is minder van nodig om een dekbed goed te vullen. Hierdoor voelt het vederlicht en luchtig aan. Werkelijk niets staat een diepe en verkwikkende slaap nog in de weg. Grote donsvlokken zijn sterk en gaan levenslang mee.

Omhuld met de zachtste stoffen
De tijk die het ganzendons omhult, wordt gemaakt van de zachtste, fijnste en lichtste stoffen. Er wordt alles aan gedaan om jou een comfortabel gevoel te geven. Elk dekbed van Dauny is uniek, handgemaakt en gevuld met het beste ganzendons. Doordat het handgemaakt is, is het in alle denkbare maten verkrijgbaar. Vervolgens is ieder dekbed met liefde omhuld met de zachtste stoffen. Voor Dauny zijn alleen eersteklas handgemaakte producten goed genoeg, voor een goede en behaaglijke nachtrust. Slapen is perfectie. Het hoogwaardige beddengoed voldoet daarom aan de hoogste verwachtingen. Wie goed slaapt, geniet tenslotte van het leven.