Filters

Formaat dekbed

Prijs
499.0016599.00

Winkel

Anti allergie dekbed

Allergisch voor huisstofmijt? Dat betekent gelukkig niet dat jij niet kunt genieten van al het comfort van een donzen dekbed. Onder een anti allergie dekbed van Dauny krijg je geen last van je allergieën en kun je heerlijk slapen.

Anti allergie dekbed
Ieder dekbed van Dauny is een anti allergie dekbed. Een allergeen dekbed draagt het hoogwaardige Nomite-keurmerk. Dat betekent dat allergieën geen kans maken. De tijk om het zachte en luchtige dons is zo dicht geweven dat huismijt geen enkele kans maakt om binnen te dringen. De textiel vormt een natuurlijke barrière. Donsdekbedden van Dauny worden daarom ook aanbevolen als anti allergie dekbed.

Grote donsvlokken isoleren uitstekend
Ieder anti allergie dekbed van Dauny is gevuld met grootvlokkig dons. Grote donsvlokken isoleren uitstekend, ze nemen vocht op en zorgen voor behaaglijk warme winters en koele, frisse zomers. Van deze grote vlokken dons is minder nodig om het allergeen dekbed goed te vullen. Het anti allergie dekbed voelt daarom licht aan. Een heerlijk comfortabel gevoel en uitgeruste dagen zijn het resultaat. Grootvlokkig dons is bijzonder sterk en duurzaam.

Voor iedereen een perfect allergeen dekbed
Anti allergie dekbedden van Dauny zijn er in verschillende soorten en warmteklassen. Voor iedereen is er een perfect allergeen dekbed te vinden. Omdat het een handgemaakt product is, kun je het in alle gewenste maten bestellen. Het beddengoed is voorzien van handige verbindingslinten. Individuele dekbedden kunnen zodoende samengevoegd worden. Deze 4 seizoenen dekbedden zorgen het hele jaar voor een verkwikkende nachtrust.

Met liefde vervaardigd
Ieder anti allergie dekbed van Dauny is uniek. Het is in Zwitserland met liefde vervaardigd en met de hand gevuld met het beste grootvlokkige ganzendons of eiderdons. Vervolgens is het met de zachtste en fijnste stoffen omhuld. Alleen zelf geselecteerde en natuurlijke producten zijn voor Dauny goed genoeg.

Voor pure levenskwaliteit
Voor Dauny is pure levenskwaliteit belangrijk. Alleen met een goede nachtrust bereik je die. Met de handgemaakte producten van Dauny staat niets een fijne en gezonde slaapervaring meer in de weg. Het hoogwaardige anti allergie beddengoed voldoet aan alle verwachtingen. Goed slapen betekent goed leven.