Filters

Formaat dekbed

Prijs
1229.002729.00

Winkel

  • geneva vier seizoenen dekbedgeneva vier seizoenen dekbed
    Geneva 4-Seasons is een 4 seizoenen dekbed geschikt voor het...
    1.229,002.699,00 incl. BTW

4 seizoenen dekbed dons

Een 4 seizoenen dekbed is ideaal voor warme zomers en koude winters. Het bestaat uit twee aparte, met dons gevulde, dekbedden. Ze worden gemakkelijk samengevoegd met handige verbindingslinten. Terwijl het zomerdekbed licht en behaaglijk koel is, is het dekbed voor de lente en herfst met beduidend meer dons gevuld en heerlijk warm. In alle 4 de seizoenen zorgt het dekbed daarom voor een weldadige nachtrust.

Een 4 seizoenen dekbed met zacht en luchtig dons
Slapen als een vorst doe je onder een 4 seizoenen dekbed van Dauny, gevuld met grootvlokkig dons. Het dons zorgt voor een superieure slaapbeleving. Het is comfortabel warm, extreem licht en voert vocht ongemerkt af terwijl je slaapt. Met een Dauny dekbed vol hoogwaardig dons haal je de beste kwaliteit in huis.

Gewassen met zuiver bronwater
Een 4 seizoenen dekbed van Dauny is van hoogwaardige Zwitserse makelij. Het dons wordt op natuur- en diervriendelijke wijze gewonnen. In het atelier in de Reussvallei, in het dorp Fischbach-Göslikon, wordt het gewassen met uitsluitend zuiver Zwitsers bronwater. Vervolgens wordt het zorgvuldig gedroogd, ontsmet en gesorteerd in het laboratorium.

Ieder dekbed is gevuld met grootvlokkig dons
Een Dauny dekbed is ambachtelijk gevuld met grootvlokkig dons. Dat is niet voor niets. Grote donsvlokken isoleren beter en nemen meer vocht op. Het zorgt voor een onvergelijkbaar aangenaam gevoel en een gezonde nachtrust. Van grootvlokkig dons is minder nodig om een dekbed goed te vullen. Een licht dekbed betekent een diepe, verkwikkende slaap. De grote donsvlokken zijn bovendien bijzonder sterk en gaan dus langer mee.

Voor ieder wat wils in alle 4 de seizoenen
De tijk van een 4 seizoenen dekbed van Dauny wordt gemaakt van de fijnste, zachtste en lichtste stoffen. Het maakt ieder dekbed van Dauny unie en in elke gewenste maat verkrijgbaar. Stuk voor stuk zijn ze met de hand gemaakt, tot in perfectie gevuld met zacht, luchtig en grootvlokkig dons en liefdevol omhuld met de fijnste stoffen. Alleen deze geselecteerde natuurlijke producten zijn goed genoeg. Met de handgemaakte producten van Dauny wordt slapen absolute perfectie.