Filters

Formaat dekbed

Prijs
949.0016649.00

Winkel

 • geneva cosy dekbedgeneva cosy dekbed
  Geneva Cosy dekbed een warm dekbed maar met een behaaglijke...
  949,002.099,00 incl. BTW
 • zurich cosy dekbedzurich cosy dauny
  Het Zurich Cosy dekbed een dekbed van ganzendons met ingenaaide...
  1.029,002.279,00 incl. BTW
 • berne cosy close upberne cosy
  Berne Cosy een 100% nieuw, zuiver ganzendonzen dekbed voorzien van...
  1.079,002.399,00 incl. BTW
 • excellence cosy dekbed daunyDauny Excellence Cosy
  Een dekbed gevuld met 100% nieuw, zuiver ganzendons voorzien van...
  2.979,006.579,00 incl. BTW
 • Excellence deluxe cosy dauny
  Het Excellence DeLuxe Cosy dekbed is gevuld met het grootste...
  5.029,0011.179,00 incl. BTW
 • eider cosy dekbed daunyDauny Silk detail
  Het Eider Cosy-Champagne dekbed, dit dekbed met een zijden overtrek...
  7.479,0016.599,00 incl. BTW
 • eider medium dekbed daunyDauny Silk detail
  Het Eider Cosy-Rose dekbed, dit dekbed met een zijden overtrek...
  7.479,0016.599,00 incl. BTW
 • eider cosy dekbedeider down certificaat dauny
  Het Eider Cosy dekbed, dit dekbed met een zijden overtrek...
  7.479,0016.599,00 incl. BTW

Warm dekbed

Snel last van de kou? Dan is een behaaglijk warm dekbed van Dauny echt iets voor jou. Omringd door een warm, donzen dekbed beleef je een superieure slaapbeleving. Het voelt bovendien niet alleen zacht en comfortabel warm aan, maar het dekbed is ook nog eens vederlicht. Een donzen dekbed van Dauny isoleert en ventileert optimaal. De rechtopstaande tussenschotten voorkomen dat de donzen vulling verplaatst. Daardoor heb je het de hele nacht heerlijk warm.

Een goede nachtrust onder een warm dekbed
Een gezonde nachtrust, ook tijdens de koude nachten, bereik je met een warm, donzen dekbed van Dauny. Alleen het beste dons, van ganzen of IJslandse eidereenden, wordt gebruikt om het dekbed met de hand te vullen. Deze grote donsvlokken worden altijd met hart voor de natuur en op diervriendelijke wijze gewonnen. Ze worden in het Zwitserse atelier, in Fischbach-Göslikon, gewassen in zuiver bronwater. Vervolgens worden ze gedroogd, ontsmet en op zorgvuldige wijze gesorteerd. Slechts de beste natuurlijke producten worden geselecteerd. Met een warm donzen dekbed van Dauny haal je daarom de beste kwaliteit in huis.

Grootvlokkig dons zorgt voor betere isolatie
De grote donzen vlokken in het dekbed zorgen voor uitstekende isolatie en perfecte vochtbalans. Bovendien is er van de grote vlokken minder nodig om het hele dekbed te vullen. Zo blijft je dekbed behaaglijk warm en tegelijkertijd heerlijk licht en luchtig. Niets staat een gezonde, diepe slaap nog in de weg. Grootvlokkig dons is sterk. Het gaat lang mee.

Omhuld met de fijnste stof
De tijk van een warm dekbed wordt gemaakt van de meest comfortabele stoffen, fijn, zacht en licht. Ieder dekbed van Dauny is uniek. Met de hand gemaakt, gevuld met geselecteerde donzen vlokken en omhuld met de zachtste stoffen. Voor Dauny zijn namelijk alleen de beste handgemaakte producten goed genoeg. Dauny maakt je dekbed in de door jou gewenste maat. Het Zwitserse kwaliteitsmerk doet alles voor een behaaglijke en goede nachtrust. Heerlijk slapen onder comfortabel, warm beddengoed dat aan de hoogste verwachtingen voldoet, wie wil dat nou niet?