Filters

Formaat dekbed

Prijs
949.0016649.00

Winkel

Winterdekbed

Snel last van kou? Dan is een behaaglijk warm winterdekbed van Dauny echt iets voor jou. Omringd door een donzen winterdekbed, precies in de maat die jij graag wil, beleef je de ultieme slaapbeleving. Het winterdekbed voelt bovendien niet alleen zacht en warm aan, maar is ook nog eens licht van gewicht. Dons isoleert en ventileert als geen ander. De rechtopstaande tussenschotten in het winterdekbed voorkomen dat de vulling zich verplaatst. De hele nacht heb je het daardoor heerlijk warm.

Een goede nachtrust onder een winterdekbed
Een goede nachtrust, ook tijdens koude nachten, bereik je met een warm, donzen winterdekbed van Dauny. Alleen de beste veren, van ganzen of IJslandse eidereenden, worden gebruikt om het beddengoed met de hand te vullen. Deze zorgvuldig geselecteerde donsvlokken worden altijd op diervriendelijke wijze gewonnen. In het Zwitserse Fischbach-Göslikon, waar het Dauny-atelier zich bevindt, worden ze gewassen in zuiver bronwater. Na het drogen en ontsmetten, worden ze op zorgvuldige wijze gesorteerd. Zo blijven alleen de beste veren over. Met een winterdekbed van Dauny haal je zodoende de beste kwaliteit in huis.

Grootvlokkig dons zorgt voor veel betere isolatie
Grote donzen vlokken in je winterdekbed zorgen voor veel betere isolatie en een perfecte vochtbalans. Fijn, want ‘s nachts transpireer je ongemerkt veel. Van grote donsvlokken is minder nodig om het hele winterdekbed te vullen. Zo blijf je behaaglijk warm onder een licht en luchtig winterdekbed. Niets staat een diepe slaap nog in de weg. Dons is sterk en gaat ontzettend lang mee.

Omhuld met de zachtste stoffen
De tijk van jouw warme winterdekbed wordt gemaakt van de zachtste stoffen. Het maakt een dekbed van Dauny uniek. Alleen de beste handgemaakte producten zijn namelijk goed genoeg. Het Zwitserse kwaliteitsmerk doet alles voor een goede en behaaglijke nachtrust. Alleen uitgerust geniet je tenslotte van het leven. Slapen als een vorst onder comfortabel en warm beddengoed dat aan alle verwachtingen voldoet, dat wil jij toch ook?