Filters

Maak hier uw keuze
Prijs
0.0020000.00

Winkel

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Koel kussen

Niets is zo verfrissend als een koel kussen. De Nederlandse zomers zijn vaak behoorlijk warm en in bed voelt het dan al snel benauwd aan. Omdat warmte wordt opgenomen in de muren van je slaapkamer is het er lastig koel te krijgen. Houdt de warmte je wakker? Kies dan voor een comfortabel koel kussen van Dauny.

Een koel kussen tijdens warme nachten
De ideale slaapkamertemperatuur is 17 of 18 °C. Je ontspant je dan makkelijk en valt snel in een diepe, verkwikkende slaap. Een koel kussen van Dauny helpt daarbij. Om het kussen comfortabel koel te laten aanvoelen, maakt Dauny gebruik van het Outlast-concept. De binnenkant van het kussen bevat een vulling van warmte-absorberend materiaal. Je lichaamswarmte wordt erin opgeslagen en pas afgegeven als het kouder wordt.

Je kussen voelt heerlijk koel aan
De donzen kussens van Dauny die zijn vervaardigd met dit Outlast-concept, zoals Zermatt en Zürich, voelen heerlijk koel aan. Daardoor val je makkelijk in slaap en sta je ‘s morgens fit weer op. Je kussen, dat is gevuld met grootvlokkig eiderdons of ganzendons, ventileert goed en voert vocht ‘s nachts ongemerkt af. Omdat een Dauny kussen gemaakt is van hoogwaardige materialen, mag je het wassen in de wasmachine en drogen in de droger. Wel zo hygiënisch, want ‘s nachts transpireer je veel.

Zwitsers kwaliteitsproduct
Een koel kussen van Dauny is een ongeëvenaard kwaliteitsproduct. Op diervriendelijke wijze is het dons gewonnen van IJslandse eidereenden of ganzen. In het Zwitserse atelier worden de donsvlokken zorgvuldig gewassen in zuiver bronwater. Ontsmetten gebeurt in een stoombad. Daarna vindt het sorteerproces plaats. Alleen het beste dons komt door de selectie.

Altijd een geschikt kussen in de collectie
Voor zijslapers, rugslapers en buikslapers heeft Dauny een verfrissend koel kussen in de collectie. Voor iedereen is er een geschikt hoofdkussen dat goed ondersteunt en voldoet aan je wensen. Of je er nu helemaal in weg wilt zakken of liever wat stevigers zoekt. Een koel, donzen kussen van Dauny kun je eenvoudig opschudden. Het vormt zich naar je hoofd.