Filters

Maak hier uw keuze

Formaat kussen

Prijs
119.003419.00

Winkel

Veren hoofdkussen

De keuze van het juiste hoofdkussen is belangrijk voor een goede nachtrust. Kies je een kussen met ganzenveren of eiderdons, dan ga je sowieso voor comfort. Veren kussens voelen behaaglijk zacht, licht en luchtig aan en ze ventileren voortreffelijk. Fijn, zo is jouw hoofdkussen ‘s zomers heerlijk koel en ‘s winters behaaglijk warm.

Veren kussen mag gewoon in de wasmachine
Veren ventileren als de beste en voeren ‘s nachts transpiratievocht ongemerkt af. Handig, want al slapend transpireer je behoorlijk wat. Een veren hoofdkussen van Dauny is van een uitstekende kwaliteit. Je kunt je hoofdkussen wassen daarom gewoon in de wasmachine wassen bij 60 °C en drogen in de droger. Wel zo hygiënisch.

Zwitsers kwaliteitsproduct
Een veren hoofdkussen van Dauny is een Zwitsers kwaliteitsproduct. De veren zijn op diervriendelijke wijze gewonnen en met hart voor de natuur. Volgens de strengste hygiënenormen worden ze in het Zwitserse Dauny-atelier gewassen in zuiver bronwater, gedroogd, ontsmet in een stoombad en zorgvuldig gesorteerd.

Sterke, elastische veren voor goede ondersteuning
Een veren hoofdkussen van Dauny bevat sterk en elastisch dons. Voor de buikslaper, de zijslaper én de rugslaper biedt Dauny een kussen dat hoofd en nek perfect ondersteunt. Droom je weg bij een heerlijk zacht veren hoofdkussen waarin je helemaal wegzakt? Of biedt jouw perfecte hoofdkussen wat meer ondersteuning? Donzen kussens kun je goed opschudden en vormen zich naar je hoofd.

Handgemaakt, op liefdevolle wijze
Veren kussens van Dauny zijn uniek. Ze zijn handgemaakt en op liefdevolle wijze in het Zwitserse atelier gevuld met zachte, luchtige en sterke veren. Alleen de allerbeste natuurlijke producten komen door de strenge selectie.

Slaapgenot als absolute perfectie
Dekbedden en hoofdkussens van Dauny zijn gemaakt voor een pure levenskwaliteit. Een goede nachtrust zorgt dat je van het leven geniet. Met de handgemaakte producten van Dauny ervaar je dat geluk. Het hoogwaardige, comfortabele beddengoed voldoet zonder meer aan al je verwachtingen.