Filters

Maak hier uw keuze

Formaat kussen

Prijs
119.00919.00

Winkel

Anti allergie kussen

Allergisch voor huisstofmijt? Gelukkig betekent dat niet dat jij niet kunt genieten van het comfort en de zachtheid van een donzen kussen. Met een donzen anti allergie kussen van Dauny heb je geen last van je allergieën. Je kunt onbezorgd en heerlijk slapen.

Anti allergie kussen
Ieder donzen kussen van Dauny is anti allergie. Het draagt het Nomite-keurmerk, dat betekent dat allergieën geen enkele kans maken. De tijk om het luchtige en zachte dons is zo dicht geweven dat huismijt het kussen niet kan binnendringen. De textiel vormt zo een natuurlijk barrière.

Je kussen mag in de wasmachine
Dons ventileert uitstekend en voert vocht ‘s nachts ongemerkt af. Dat is prettig, want slapend transpireer je veel. Omdat Dauny hoge kwaliteitseisen hanteert en alleen werkt met de beste materialen, kan een anti allergie kussen zonder problemen in de wasmachine gewassen worden bij  60 °C en gedroogd worden in de droger. Dat is wel zo hygiënisch.

Een Zwitsers kwaliteitsproduct
Een anti allergie kussen van Dauny is een Zwitsers kwaliteitsproduct. Het dons is met hart voor de natuur en op diervriendelijke wijze gewonnen. Vervolgens wordt het in het Dauny-atelier met zuiver bronwater gewassen, gedroogd en ontsmet in een stoombad. Daarna volgt het uitgebreide sorteerproces. Alleen de beste donsvlokken worden geselecteerd.

Sterke veren voor goede ondersteuning
Ieder anti allergie kussen van Dauny bevat sterke, elastische donsveren, van ganzen of IJslandse eidereenden. Voor zowel de zijslaper als de rugslaper en de buikslaper is er een geschikt kussen dat je hoofd en nek goed ondersteunt. Liever een heerlijk zacht kussen waarin je helemaal wegzakt? Of ga je voor een steviger exemplaar? Een donzen kussen van Dauny schud je eenvoudig op en vormt zich naar je hoofd.

Voor pure levenskwaliteit
De kussens en dekbedden van Dauny zijn gemaakt met pure levenskwaliteit in het achterhoofd. Daar zorgt een goede en verkwikkende nachtrust tenslotte voor. Met de handgemaakte producten van het Zwitserse kwaliteitsmerk ervaar je zelf wat perfect slaapgenot inhoudt.