Filters

Formaat dekbed

Prijs
599.001999.00

Winkel

 • zermatt light dekbedzermatt superlight dekbed
  Het Zermatt Superlight dekbed is voorzien van een speciale tijk....
  599,001.349,00 incl. BTW
 • zermatt superlight dekbedzermatt light dekbed
  Het Zermatt Light dekbed is voorzien van een speciale tijk....
  729,001.629,00 incl. BTW
 • zermatt superlight dekbedzermatt medium dekbed
  Het Zermatt Medium dekbed is voorzien van een speciale tijk....
  879,001.929,00 incl. BTW

Zermatt dekbed

Met een donzen dekbed van Dauny beleef je een superieure slaapbeweging. Gecombineerd met de temperatuurregulerende Outlast-Hightech-stof voel je je helemaal comfortabel. Een Zermatt dekbed of kussen van Dauny maakt gebruik van de revolutionaire Outlast-technologie en zorgt zodoende voor een behaaglijk gevoel tijdens koude én warme nachten.

Comfortabel en behaaglijk warm

Zermatt dekbedden zijn aan één kant uitgevoerd met het temperatuurregulerende Outlast-concept. De stof neemt overtollige warmte op, die gedurende de nacht wordt afgegeven. Hierdoor is het onder je dekbed de hele nacht comfortabel warm en behaaglijk. Voelt het in je slaapkamer juist warm en plakkerig aan? Draai je dekbed dan om. De andere kant van je Zermatt dekbed is aangenaam koel.

 

Ideale temperatuur

Net als bij dekbedden, is het tijdens koude nachten fijn om op een warm kussen te liggen. Maar als de zomerse nachten zwoel en benauwd aanvoelen is een koel kussen juist fijn. Een Zermatt kussen biedt het hele jaar door de ideale temperatuur. De temperatuurregulerende Outlast-Hightech-stof zorgt voor een optimale nachtrust.

Voor iedere koukleum en elk heethoofd

Dons is de meest luxe dekbedvulling. Niet alleen is het heerlijk warm of koel, maar ook nog eens uitermate licht. Het dons ventileert en isoleert tegelijkertijd. Een Zermatt dekbed of kussen biedt extra comfort. Daarmee ben je het hele jaar verzekerd van een ideale temperatuur in je bed. Zermatt is daarom het perfecte dekbed of kussen voor iedere koukleum en elk heethoofd.