Retourneren

Wij doen ons uiterste best de door u bestelde goederen in perfecte staat naar u te zenden. 
Het kan voorkomen dat u toch niet tevreden bent over de geleverde bestelling of een deel hiervan. Wij maken onderscheid in voorraadproducten en producten die speciaal volgens uw wensen zijn geproduceerd.

Voorraadproducten zijn producten die we zonder aanpassingen bij de leverancier hebben besteld. Deze kunnen wij, mits er wordt voldaan aan onderstaande eisen, retour nemen.

U kunt een artikel retourneren als het voldoet aan de volgende voorwaarden:

  • Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we de waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
  • De verzegeling is intact.
  • Producten dienen wegens hygiënische redenen onbeslapen te zijn.

Producten die geheel naar u wens zijn gemaakt of een aangepast formaat hebben en daardoor voor u speciaal zijn besteld kunnen helaas niet retour genomen worden. Twijfelt u of het door u bestelde product retour kan, mail of bel dan even met ons. Wij helpen u graag.

De kosten die verbonden zijn aan het retourneren zijn voor uw rekening.

Retouraanvragen kunnen tot uiterlijk 14 dagen na levering in behandeling genomen worden. Na deze melding heeft u nog 14 dagen om het daadwerkelijk te retourneren. U ontvangt binnen maximaal 14 dagen de terug betaling van ons.


Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd moeten worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

×