Filters

Formaat dekbed

Prijs
499.0016599.00

Winkel

Donzen dekbed 240×220

Een donzen dekbed van Dauny in de maat 240×220 zorgt voor een superieure slaapbeleving. Dons is de meest luxe vulling voor een dekbed. Het voelt niet alleen comfortabel warm en zacht aan, maar is ook heerlijk licht. Een donzen dekbed van Dauny van 240×220 ventileert en isoleert uitstekend, waardoor je de hele nacht geniet van een behaaglijke temperatuur.

Gezonde nachtrust onder een donzen dekbed van 240×220
Een heerlijke en gezonde nachtrust bereik je onder een donzen dekbed van 240×220 van Dauny. Het Zwitserse kwaliteitsmerk werkt uitsluitend met het beste dons, van IJslandse eidereenden of ganzen en van Europese gecertificeerde leveranciers. De grote donzen vlokken worden altijd op dier- en natuurvriendelijke wijze gewonnen. In het atelier in het Zwitserse dorp Fischbach-Göslikon gaan ze er ambachtelijk mee aan de slag. Ten eerste wordt het gewassen met zuiver bronwater, daarna gedroogd, ontsmet en zorgvuldig gesorteerd. Alleen de beste natuurlijke producten zijn goed genoeg. Met een donzen dekbed van 220×240 van Dauny haal je de hoogste kwaliteit in huis.

Grote donzen vlokken
Een Dauny dekbed van 220×240 is gevuld met grote donzen vlokken. Dat is niet voor niets. Grootvlokkig dons isoleert uitstekend en neemt ongemerkt veel vocht op. Bovendien is er minder van nodig om een dekbed goed te vullen, waardoor het heerlijk licht en luchtig blijft. Niets staat een diepe en verkwikkende slaap nog in de weg. Grote donzen vlokken zijn sterk en gaan lang mee.

Omhuld met de zachtste stoffen
De tijk van een donzen dekbed van 240×220 wordt gemaakt van de fijnste, lichtste en zachtste stoffen, voor een comfortabel gevoel. Ieder dekbed van Dauny is uniek. Ze zijn allemaal met de hand gemaakt en gevuld met de beste donzen vlokken. Daarom is een dekbed van Dauny in alle denkbare maten verkrijgbaar. Vervolgens zijn ze met liefde omhuld met de zachtste stoffen. Voor Dauny zijn alleen de beste handgemaakte producten goed genoeg. Alles voor een behaaglijke en goede nachtrust. Slapen wordt op deze manier absolute perfectie. Het hoogwaardige beddengoed voldoet aan de hoogste verwachtingen, want wie goed slaapt, geniet van het leven.