Filters

Formaat dekbed

Prijs
499.0011199.00

Winkel

Ganzendons dekbed

Slapen als een vorst doe je onder een dekbed dat is gevuld met ganzendons. Ganzendons is heerlijk warm, extreem licht en voert vocht ongemerkt af. Met een Dauny dekbed vol hoogwaardig ganzendons haal je de beste kwaliteit in huis en beleef je gegarandeerd een superieure slaapervaring.

Gewassen met zuiver bronwater
Een dekbed van Dauny is een kwaliteitsproduct. Het ganzendons wordt op natuur- en diervriendelijke wijze gewonnen. In het atelier in de Zwitserse Reussvallei, in het dorp Fischbach-Göslikon, wordt het volgens de strengste hygiënenormen gewassen met zuiver Zwitsers bronwater. Vervolgens wordt het gedroogd, ontsmet in een stoombad en gesorteerd en gecontroleerd in het laboratorium.

Het dekbed is gevuld met grootvlokkig ganzendons
Een Dauny dekbed is gevuld met grootvlokkig ganzendons. Dat is niet voor niets. Grootvlokkig ganzendons isoleert beter, neemt meer vocht op en zorgt daarom voor behaaglijk warme winters en frisse, koele zomers. Een onvergelijkbaar aangenaam gevoel en een verfrissende, gezonde nachtrust is het resultaat. Van grootvlokkig ganzendons is minder nodig om het dekbed goed te vullen. Minder gewicht betekent een diepe, verkwikkende slaap. Grote donsvlokken zijn bovendien veel sterker en gaan dus langer mee.

Voor ieder wat wils
Dauny dekbedden zijn er in verschillende soorten en warmteklassen, voor ieder wat wils. Bovendien zijn ze voorzien van handige verbindingslinten, zodat een individueel dekbed samen met een ander gebruikt kan worden. De tijk wordt gemaakt van de fijnste, lichtste en zachtste stoffen. Ieder dekbed van Dauny is uniek. Stuk voor stuk zijn ze op liefdevolle wijze met de hand gemaakt, tot in perfectie gevuld met zacht, luchtig en grootvlokkig dons en omhuld met de meest comfortabele stoffen. Omdat ze handgemaakt worden, zijn ze verkrijgbaar in de maat die jij wenst. Alleen geselecteerde natuurlijke producten zijn goed genoeg.

Slaapgenot als absolute perfectie
Dauny staat voor pure levenskwaliteit. Dat wordt alleen bereikt met een goede nachtrust. Met de handgemaakte producten van Dauny wordt slaapgenot verheven tot absolute perfectie. Het hoogwaardige beddengoed voldoet aan alle verwachtingen. Wie goed slaapt, geniet namelijk volop van het leven.