Filters

Formaat dekbed

Prijs
499.0012799.00

Winkel

Zomerdekbed

De Nederlandse zomers zijn de laatste jaren vaak warm. In bed voelt het al snel benauwd aan. Omdat warmte in de muren van je slaapkamer trekt, is het lastig om het er ‘s avonds koel te krijgen. De warmte houdt je wakker. Kies daarom voor een comfortabel, koel zomerdekbed van Dauny.

Een koel zomerdekbed tijdens warme nachten
De ideale temperatuur om in te slapen is 17 of 18 °C. Als je slaapkamer die temperatuur heeft, ontspan je makkelijker en val je snel in een diepe, verkwikkende slaap. Een koel zomerdekbed van Dauny helpt je daarbij. Het zomerdekbed blijft zo heerlijk koel door het revolutionaire Outlast-concept. De binnenkant van het zomerdekbed bevat een vulling van warmte-absorberend materiaal, gecombineerd met dons van uitstekende kwaliteit. Je lichaamswarmte wordt opgeslagen en pas afgegeven als het kouder wordt. Zo blijft de temperatuur de hele nacht comfortabel.

Je zomerdekbed voelt heerlijk koel aan
De zomerdekbedden van Dauny voelen heerlijk koel aan. Zo fijn om makkelijk in slaap te vallen en ‘s morgens fit weer op te staan. Je zomerdekbed, gevuld met het beste grootvlokkig eiderdons of ganzendons, ventileert uitstekend en voert ‘s nachts vocht ongemerkt af. Wel zo fijn, want tijdens je slaap transpireer je veel.

Zwitsers kwaliteitsproduct
Een koel zomerdekbed van Dauny is een ongeëvenaard, Zwitsers kwaliteitsproduct. Op diervriendelijke wijze is het dons van IJslandse eidereenden of ganzen gewonnen. In het Zwitserse atelier wordt het zorgvuldig in zuiver bronwater gewassen, in een stoombad ontsmet en vervolgens gesorteerd. Alleen het beste dons komt door de strenge selectie.

Omhuld met zachte stof
De tijk van een zomerdekbed is gemaakt van een heerlijk zachte stof. Alleen streng geselecteerde, handgemaakte producten zijn voor Dauny goed genoeg. Omdat de dekbedden van Dauny met de hand worden gemaakt, kun je ze in elke gewenste maat bestellen. Voor een goede en gezonde nachtrust doet het Zwitserse kwaliteitsmerk alles. Alleen lekker uitgerust kun je tenslotte helemaal van het leven genieten. Zeg nou zelf, wie wil er nu niet onder comfortabel, koel beddengoed slapen dat aan al je verwachtingen voldoet?