Filters

Maak hier uw keuze

Formaat kussen

Prijs
119.003419.00

Winkel

Donzen kussen

De keuze van het juiste kussen is belangrijk voor een goede en verkwikkende nachtrust. Kies je voor een kussen met eiderdons of ganzendons, dan ga je voor comfort. Donzen kussens voelen zacht, licht en luchtig aan en ze ventileren uitstekend. Fijn, zo is het ‘s zomers heerlijk koel en ‘s winters behaaglijk warm.

Donzen kussen mag in de wasmachine
Dons ventileert als de beste en voert vocht ‘s nachts ongemerkt af. Handig, want al slapend transpireer je veel. De donzen kussens van Dauny zijn van een uitstekende kwaliteit. Zonder problemen mag je je kussen wassen in de wasmachine bij 60 °C en drogen in de droger. Wel zo hygiënisch.

Zwitsers kwaliteitsproduct
Een donzen kussen van Dauny is een Zwitsers kwaliteitsproduct. Het dons is op diervriendelijke wijze en met hart voor de natuur gewonnen. Volgens de strengste hygiënenormen wordt het in het atelier vervolgens gewassen in zuiver bronwater, gedroogd, ontsmet in een stoombad en gesorteerd.

Sterke en elastische veren voor goede ondersteuning
Een donzen kussen van Dauny bevat sterke, elastische veren. Voor zowel de buikslaper als de zijslaper en de rugslaper is er altijd een donzen kussen dat je hoofd en je nek perfect ondersteunt. Wil je een heerlijk zacht donzen kussen waarin je helemaal wegzakt? Of ga je liever voor wat meer ondersteuning? Een donzen kussen kun je goed opschudden en vormt zich naar je hoofd.

Op liefdevolle wijze handgemaakt
Ieder donzen kussen van Dauny is uniek. Het is op liefdevolle wijze in het Zwitserse atelier met de hand gemaakt en tot in perfectie gevuld met zacht, luchtig en sterk dons. Alleen de beste natuurlijke producten zijn goed genoeg.

Slaapgenot als absolute perfectie
De dekbedden en kussens van Dauny zijn gemaakt voor pure levenskwaliteit. Een goede, verkwikkende nachtrust zorgt er tenslotte voor dat je meer van het leven geniet. Met de handgemaakte producten van Dauny ervaar je weer wat slaapgenot echt inhoudt. Het hoogwaardige beddengoed voldoet aan al je verwachtingen.