Dauny

Wie goed slaapt, geniet van het leven.

Dauny dekbedden en kussens zijn uniek, liefdevol met de hand gemaakt in Zwitserland, tot in perfectie gevuld met bijzonder grootvlokkig dons en omhuld met exclusieve stoffen. Het dons en de veren zijn afkomstig van geselecteerde, gecertificeerde leveranciers in Europa. Dat verklaart waarom ze zo zacht en luchtig zijn – geselecteerde natuurlijke producten voor een verfrissende en gezonde nachtrust.

Een groot Zwitsers merk

De Dauny collectie omvat een breed scala aan geselecteerde producten van de hoogste Zwitserse kwaliteit. Ze worden gemaakt op onze productielocatie in de landelijke Reusscallei, in het dorp Fischbach-Göslikon. Hier wordt zeer zorgvuldig en volgens strenge hygienenormen, het dons en de veren gewassen met zuiver vers Zwitsers bronwater, gedroogd, ontsmet in een stoombad en vervolgens gesorteerd en gecontroleerd in ons eigen laboratorium.

Billerbeck Schweiz AG levert sinds 1921 een solide bijdrage aan de Zwitserse slaapcultuur en elk Dauny dekbed en kussen is doordrenkt met al deze deskundigheid en zorg. Ongeëvenaard vakmanschap. Geen compromissen. Gemaakt in Zwitserland.

Dauny

Wie goed slaapt, geniet van het leven.

Dauny dekbedden en kussens zijn uniek, liefdevol met de hand gemaakt in Zwitserland, tot in perfectie gevuld met bijzonder grootvlokkig dons en omhuld met exclusieve stoffen. 

In vogelvlucht

door de Dauny collectie

Ons premium merk Dauny staat garant voor uw welzijn, heerlijke ontspanning en een perfecte nachtrust. Ontwikkeld volgens wetenschappelijke criteria en geproduceerd in Zwitserland.

Dauny Supreme

  • Gevuld met speciaal geselecteerd en met de hand gesorteerd IJslands eiderdons of het beste ganzendons.
  • Met de hand vervaardigd in ons Dauny atelier.
Dauny Supreme detail
Dauny Supreme detail

Nobel en exclusief

  • Luxueus tijk van jacquard-satijn uit edele moerbeizijde.
  • Het eiderdons label en kwaliteitscertificaten zijn uw garantie voor het uitgebreide fabricageproces.

Dauny Superior

  • Gevuld met bijzonder grootvlokkig ganzendons.
  • Met een tijk gemaakt van de fijnste, zeer lichte en aangenaam zacht voelende katoen.
Dauny Superior detail

Modern en kwalitatief hoogwaardig

  • Voor tijdloze klanten met een voorliefde voor een klassieke stijl.
  • Standaard voorzien van verbindingslinten zodat individuele dekbedden kunnen worden verbonden.

Dekbedden en kussens van Dauny

Elk product van Dauny wordt met liefde gemaakt in Fischbach-Göslikon (Zwitserland). Door het gebruik van luxe materialen en de meest verfijnde tijken, staat Dauny bekend als de beste dekbedden- en kussenfabrikant ter wereld. De unieke wijze van produceren begint al bij de aankoop van het ruwe dons (geen levende pluk). Vervolgens heeft Dauny het was- en sorteerproces als enige ter wereld volledig zelf in de hand, waardoor de kwaliteit ten allen tijde gewaarborgd is. Echter wordt bij een aantal producten het dons zelfs met de hand gesorteerd! Dit stelt Dauny in staat om met de meest fijn geweven tijken van de hoogste kwaliteiten te werken. Een absoluut topproduct waar u vele jaren plezier aan zult beleven.

×